0000000000 Adamo Digitális Platform

 

 

A termelékenység és a hatékonyság növelése digitalizációval
 
00000000 A gazdasági visszaesés okozta árrés veszteségek mellett az új ügyfelek akvirálása és a bevételek növelése is egyre nehezebbé válik, mindamellett, hogy a meglévő ügyfélkör megtartása is kétséges egy olyan időszakban, amikor a túlélés egyetlen formája a költségmegtakarítás és a hatékonyság növelése a cégek számára.

Korábbi recessziók tanulságai azt mutatják, hogy azok a cégek a legellenállóbbak, amelyek a gazdasági visszaesés ellenére is növelik a technológiába történő befektetéseket. Jelenleg ezek a beruházási döntések mind a digitális technológiáról szólnak.
Gazdasági visszaesés
Infláció
A vezérigazgatók 90%-a szerint az infláció 2023-ban jelentős tényező lesz a régiójukban, és 69%-uk továbbra is úgy véli, hogy a nem munkaerő-alapú ráfordítások költségei jelentősen emelkedni fognak.
Munkaerő hiány
A senior HR vezetők 47%-a számolt be arról, hogy nehéz tapasztalt és tehetséges szakembereket találni és felvenni. A 2022-ben állásajánlatot elfogadó jelöltek 49%-a akár három potenciális állásajánlat közül is választhat.
Ellátási lánc ingadozása
A felső vezetők 48%-a hiszi, hogy az ellátási lánc ingadozása és a hiány 2022 után is fennmarad.
Ez ma háromszor nagyobb valószínűséggel vezet a vevők hűtlenségéhez, mint az áremelkedés.

Egy szervezet túlélése és jövőbiztonságának a kulcsa a zavarok által okozott kockázatok minimalizálásában rejlik. A zavarok kockázata elleni védekezés egyik módja pedig a digitális információkezelési technológia, amely még recesszióban is lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy racionalizálják projektjeiket, automatizálják üzleti folyamataikat és minimalizálják a munkaigényes feladataikatMindezt amellett, hogy az ügyfél-szolgáltatások minőségének jelentős javításával prémium szintre emelhetik ügyfélkapcsolataikat és az ügyfél-élményt és nem utolsó sorban korábban nem látott adat és információ-biztonságot is elérhetnek.

Mivel a digitális technológiák lehetővé teszik az üzleti és működési modellek fokozott innovációját, a vállalatok 30%-os vagy annál is nagyobb fenntartható költségmegtakarítást érhetnek el. E digitális eszközök használata nemcsak a termelékenységet növeli, hanem azt is biztosítja, hogy a vállalkozás elkerülje a versenytársakkal szembeni lemaradás kockázatát.

 

A jelenlegi kiszámíthatatlan és gyorsan változó környezetben a rugalmasság és a gyors átalakulás, valamint a gyors változás képessége minden szervezet lényege, amelynek ezeket a képességeket a saját piacához és igényeihez kell igazítania. 

A digitalizáció és az automatizálás korunkban elengedhetetlen. Az Adamo platformot úgy hoztuk létre, hogy rugalmasan képes legyen támogatni az üzleti környezet minden változóját.
00000000

 

00000000000 A mai gazdasági környezetben a költségcsökkentés nem választás kérdése a vállalatok számára. A legtöbbször először a "hagyományos" módszerekkel, mint például a leépítés próbálkoznak, ami valójában több problémát okoz, mint amennyit megold. Adamo átvilágítási folyamatunk segítségével képesek vagyunk pontosan meghatározni a működésének azt a részét, ahol az árrés elveszik, és ezért fenntarthatatlan. Az általunk szolgáltatott információk segítségével racionalizálhatja a folyamatait és átszervezheti a pozíciókat anélkül, hogy munkahelyek szűnnének meg.

 

Adamo, a teljes mértékben testre szabható digitális platform, ahol az ügyfelek fájdalom-pontjai és a digitális megoldások találkoznak


Az Adamo Digitális Platform egy átfogó, széleskörűen automatizált felhőalapú megoldás minden ügyviteli munkafolyamathoz. Moduláris felépítésével és innovatív funkcióival a startup-októl egészen a komoly IT-rendszerekkel rendelkező nagyvállalatokig megoldást nyújt.

Az Adamo egy digitális munkahely, egy olyan technológiai keretrendszer, amely egy szervezet alkalmazásait, adatait és végpontjait egyetlen elsődleges virtuális térben központosítja, lehetővé téve az alkalmazottak számára az online együttműködésen alapuló közös munkát. Ez egy olyan digitális keretrendszer, amely bármely szervezet számára hatékony módot biztosít a munkafolyamatok szabványosítására, és lehetővé teszi, hogy az alkalmazottak valós időben, eszköztől és helytől függetlenül hozzáférjenek adataikhoz és alkalmazásaikhoz.

 

Papírmentes működés


A papírmentes világ részeként az Adamo-nál az eddig papíron végzett összes műveletet átvittük digitális online szoftverünkbe. A fájlokat a felhőbe menthetjük, ami végtelen tárolási kapacitást tesz lehetővé. Digitálisan írhatjuk alá dokumentumainkat, digitálisan kezelhetjük árajánlatainkat és szerződéseinket, és akár többszintű digitális jóváhagyásokat is beépíthetünk folyamatainkba.
00000000000

 

00000000000 Automatizált folyamatok

A manuális feladatfeldolgozás sok teret enged az emberi hibáknak, a csapattagok közötti együttműködés korlátozott, a jóváhagyások nehezen követhetők, a határidők nem tarthatók be, és az átláthatóság gyakran problémát jelent. Az Adamo-ban mindezt szabványosított munkafolyamat-automatizálás váltja fel, amely jelentősen csökkenti az emberi hibák által képviselt költségeket és kockázatokat.

 

Digitális Onboarding

Az Adamo segítségével már az első naptól kezdve hatékonyabbá teheti új alkalmazottait egy teljesen automatizált és digitális belépési folyamat segítségével. Ez a teljesen papírmentes folyamat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a jelentkezőket akár személyes találkozók nélkül, távoli arcfelismerő és azonosító rendszer segítségével is beléptessék. Az automatizált folyamat lehetővé teszi, hogy digitális sablonok segítségével, akár tömegesen, papírmentesen hozzanak létre és módosítsanak munkaszerződéseket és munkaköri leírásokat, és e-nyilvántartást használjanak az időbeosztáshoz és a jelenléthez.

000000000

 

00000000000 Digitális hatékonyság

A távmunka vált az új normává, és ezzel együtt új kihívások is megjelentek. Annak érdekében, hogy a munkafolyamatok, a napi feladatok és a belső kommunikáció továbbra is zökkenőmentesen és hatékonyan működjön, digitális alkalmazásokat kell használni a belső műveletek racionalizálására. Az Adamo segítségével a csapatok digitális eszközökön és platformokon keresztül dolgoznak. Ahelyett, hogy egy adott helyen kellene dolgozniuk, az elvégzendő munka vagy egy konkrét megoldandó probléma köré szerveződnek, függetlenül a földrajzi elhelyezkedéstől vagy akár a különböző időzónáktól.

 

Fenntartható költségcsökkentés

Az információigényes folyamatok digitalizálásával az üzemeltetési költségek akár 30%-kal is csökkenthetők. Az Adamo rendszerrel jelentősen nő a munkahelyi felelősségvállalás, az automatizálásra és az adatfeldolgozásra való összpontosítás, valamint a minőségalapú megközelítés. Eredményeként kiküszöbölhető az időrabló folyamatos számonkérés, megszűnik a téves információ-átadás és egyértelművé válnak a felelősségi körök.
00000000

Tudja már
min változtatna?

Senior Tanácsadóink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.
A "Küldés" gombra kattintva - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR feltételei szerint kezelje.