Mi az Adamo UPKEEP-Pro?

Az UPKEEP-Pro egy felhő alapon működő digitális platform, ami a termelés vagy gyártás azon tevékenységeit támogatja, ahol fontos a magas rendelkezésre állás, az üzemfolytonosság és a minőség. A platform a berendezések működését monitorozza és a legoptimálisabb gép-humánerőforráspárokat hozza létre a termelési folyamatban beépített elektronikus onboarding és tudás menedzsmentnek köszönhetően.

Találkozott már Ön is működése során az alábbi problémákkal?
Nem látja át a termelő berendezéseinek élettartamát?
Az UPKEEP-Pro SFM digitális platformon Ön bármikor ellenőrizheti termelő berendezései élettartamát és karbantartási ciklusait működés közben és egy esetleges hibát követően egyaránt. Mindezt egy online, eszköz független felületen tudja megtenni, anélkül, hogy több beszerzési, vagy karbantartási dokumentációt kéne átnéznie.
Hosszú ideig tart az új munkavállalók beléptetése, kiképzése, betanítása és a gépek használatához szükséges tudás megszerzése?
Hozzon létre munkakör és termelési területekhez igazodó beléptetési folyamatokat, digitálisan és papírmentesen, mégis igazolhatóan és automatizáltan! Szerkeszthető szakma specializált tudás menedzsment megoldásunkkal, kimutathatóan sok időt és pénzt takaríthat meg.
Minden berendezése esetén tudja, hogy mely munkatársa rendelkezik a megfelelő jogosítvánnyal annak használatához?
Az UPKEEP-Pro segítségével mindig naprakész lesz a munkavállalói szakmai kompetenciájának az adminisztrációja. Így minden esetben pontosan tudni fogja, hogy melyik munkatársa melyik berendezést kezelheti üzembiztosan.
Nem tudja ütemezni a preventív és a prediktív karbantartásokat?
Az UPKEEP-Pro segítségével most már automatizált módon tudja ütemezni a berendezései karbantartását. Önt minden esetben figyelmezteti a platform a karbantartások elvégzésének szükségességére. Ezzel a megoldással, pedig azt is nyilván tudja tartani, hogy melyik berendezést melyik beszállító képes szervizelni, illetve mely partnerétől tud alkatrészt beszerezni az ütemezett karbantartások elvégzéséhez.

Csak ad-hoc jelleggel tudja megszervezni munkatársai szakmai továbbképzését?
Az UPKEEP-Pro képes nyilvántartani munkatársai időszakos továbbképzési szükségleteit, így önnek már csak képzés szervezésével szükséges törődni, hiszen az UPKEEP-Pro figyelmezteti önt a beállított paraméterek szerint, hogy mely kollégájának mikor van szüksége kompetencia fenntartó továbbképzésre.
Nem minden esetben állnak rendelkezésre a berendezései karbantartásához szükséges eszközök?
Az UPKEEP-Pro nyilvántartja a raktáron lévő alkatrészeket, azok készletmozgásait, optimális és minimális készleteket követ a szükséges termékek esetén. Rögzíti, akár gyári számok alapján, hogy mely alkatrészt, mely gépbe szerelték be a karbantartások és javítások, vagy gépbeállítások során. Nyomon tudja követni, a berendezései működéséhez szükséges garanciális információkat és az üzemeltetési segédanyagok szavatossági idejét.
A beszállítók időhiánnyal és alkatrészhiánnyal küzdenek, ami veszteséget okoz önnek?
Az UPKEEP-Pro-ban a berendezésekhez rendelheti a szerződéseket és a szerződésekben vállalat SLA-kat. Így a beszállítói minden esetben számon kérhetőek és tevékenységük ellenőrizhető lesz.
Meg tudja állapítani egy berendezés valós üzemeltetési költségeit?
Berendezései nem csak bevételt, de költséget is termelnek. Az UPKEEP-Pro-ban költségeit berendezéshez tudja rendelni, ennek a megoldásnak a segítségével könnyedén képes megállapítani mikor jött el az ideje egy adott berendezés selejtezésének képes ütemezni költségoptimalizáló beruházásait.
Önnel is előfordult már, hogy egy ütemezett gépbeállítás nem megfelelően lett humánerőforrás oldalról lekezelve?
Az UPKEEP-Pro segítségével képessé válik arra, hogy a nyilvántartsa a gépek ütemezett leállítását, melynek segítségével a munkafolyamatokhoz tartozó humánerőforrástervezést optimalizálni tudja.

Miért az UPKEEP-Pro-t válassza?

 

Megoldásunk a gyártó és termelősorok gépeivel, berendezéseivel elvégzett IoT integrációnak köszönhetően nem csak értesítéseket küld az illetékes karbantartásért és üzemeltetésért felelős személyeknek a tervezett karbantartási és nem tervezett javítási igényekről, de a gyártó sor és berendezéseinek termékváltáshoz kapcsolódó beállításait, tisztításait és vezérli, adminisztrálja.

A folyamatokba illesztett karbantartási és üzemeltetési tevékenysége alapja lehet a különböző tanúsítványok és engedélyek megszerzésének és megtartásának.

00000000

 

00000000

Megoldásunk egy olyan IoT eszközként is értelmezhető, mely a megfelelő paraméterezés esetén képes értesíteni amikor egy adott gép üzemidő nyilvántartása alapján szükséges megkezdeni az időszaki karbantartási feladatok előkészítését szervezését.

Az UPKEEP-Pro SFM platform segítéségével az adott termelőgép vonatkozásában a merevciklusú karbantartási időszakokat felülbírálva adott berendezés tényleges teljesítmény és időadatainak figyelembevételével szervezheti meg a karbantartásokat és azokat akár a gépebállításokkal, átállításokkal összekötve valósíthatja meg, így megelőzve a váratlan meghibásodásokat, mind a prediktív, mind a preventív karbantartások és gépbeállítások feladatainak optimalizálásával.

Az UPKEEP-Pro SFM platform segítségével minimalizálható a termelőgépek állásideje, legyen szó akár karbantartáshoz kapcsolódó állásidőről akár gépbeállítási miatti leállásról. Így akár a termelésben megjelenő selejt termelést is csökkentheti. 

 

Tudja Ön, hogy jelenleg miért van gyártási vesztesége és hogy tudná azt legközelebb kiszűrni és elkerülni?

 

Biztosan találkozott már azzal a helyzettel, amikor munkatársai tanácstalanul teszik fel kezüket, hogy a gyártási és üzemi hibák, selejtek, minőségi problémák pontosan miért fordulnak elő? Emberi vagy tudás problémák, alapanyag hiba, gép karbantartási hiba? Háromból kettőre biztos választ adhatunk amennyiben berendezései megfelelő IoT szenzorokkal rendelkeznek, vagy felszerelhetők utólag és vállalja az emberi hibákhoz köthető tevékenységek adminisztrálását!

00000000

 


 

 

Érdekli a megoldás?


Ha úgy érzi, hogy Ön is hasonló problémákkal találkozik működése során és megoldást keres rá, forduljon hozzánk bizalommal! Kérje szakértő kollégánk visszahívását, aki díj és kötelezettségmentesen segít Önnek az elindulásban és kezdeti lépésekben.

 

 

 

 

 

Mesterséges Intelligencia az Ön szolgálatában!

 

Használja ki az UPKEEP-Pro-ban rejlő tudást, tapasztalatot és fordítsa veszteségeit és hibáit a működése javítására! Ehhez olyan Big-data megoldásokba tesszük a feldolgozott adatait, amik nem csak lehetőséget adnak az adatai kiértékelésére hanem megteremtik az alapjait egy olyan mesterséges intelligencia általi feldolgozásra is, ahol Ön konkrét javaslatokat kaphat, hogy min érdemes változtatnia.

 

 

 

 

 

Az Upkeep lehetőségei


Az Upkeep-Pro testreszabható és működéséhez, eszközeihez illeszthető megoldás! 


Az Upkeep-Pro segítségével ki tudja alakítani az adott berendezés optimális alkatrész- és karbantartáshoz szükséges eszköznyilvántartását. Olyan belső VMI megoldást biztosítunk a vállalata számára, amiben képes nyomon követni a gyártó eszközeinek az alkatrész- és működéshez szükséges segédanyag készleteit, valamint a karbantartáshoz és a gépbeállításhoz szükséges eszközöket, illetve ezeknek az elérhetőségét telephely és üzemegység, szervezeti egység, de akár a gyártási modul szintjén is. 

 

Mindezt olyan módon tudjuk a nyilvántartani, hogy mind a termelőgépek, mind a karbantartáshoz szükséges eszközök és anyagok vonatkozásában képesek vagyunk megjeleníteni, hogy kik azok a munkatársak, akik megfelelő képesítéssel, jogosítvánnyal, szaktudással rendelkeznek ezen anyagok és eszközök kezeléséhez, működtetéséhez az ön vállalatánál. Amennyiben nem áll rendelkezésére a megfelelő erőforrás, képesek vagyunk megtanítani a platformnak, hogy mely beszállítók kompetenciájába tartozik az adott berendezés karbantartási és beállítási feladatainak az elvégzése.

 

 

Beépített, gyártó és termelőspecifikus beszerzés és beszállító menedzsment felületeink segítségével szabályozottan, automatizáltan kezelheti beszerzési, szerződési ügyeit, kezelheti a külső kiszolgálók rendelkezésre állásait (SLA).

 

Az Upkeep-Pro SFM platform képes nyilvántartani a gyártó berendezéseket üzemeltető munkatársainak szakmai kompetenciáit és megjeleníteni a termelő gépek működtetéséhez szükséges szakmai képesítések érvényességi idejét és azok megújításának szükségességét. A szoftverünk segítségével a szakmai képzésekkel kapcsolatos információkon túl Ön képes szakmai kompetencia alapon kialakítani a legoptimálisabb eszköz-humánerőforrás párosításokat így Ön biztos lehet benne, hogy minden termelő gépét olyan munkatársak fogják üzemeltetni, akik a megfelelő szakmai kompetenciákkal rendelkeznek, ezáltal biztosítani tudja, termelő berendezései élettartamának legjobb erőforrás ráfordítás szerinti működtetését. 

 

Az Upkeep-Pro-ban nyilvántarthatja munkatársai szakmai képesítéseit és kezelni tudja a kompetencia fenntartó és az új szakmai kompetenciákat biztosító képzésekről szóló adatokat, akár a ciklikusan megújítandó szakmai jogosítványok megtartásához szükséges képzéseket is képes adminisztrálni, ezen költségeit pedig akár egy konkrét gép működtetési költségeihez is rendelheti. 

 

Tudja már
min változtatna?

Senior Tanácsadóink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.
A "Küldés" gombra kattintva - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR feltételei szerint kezelje.