• Adamo Digitális Platform

  Az ADAMO digitális platformot 2007-ben kezdtük el fejleszteni, termékünk harmadik generációját éli, azaz harmadszor írtuk újra, fejlesztettük le saját magunk, harmadik feleket érintő keretrendszer nélkül. Így kiforrott kész és profi szoftveres megoldás, rengeteg automatizációs funkcióval, nem egy startup vagy tervezési fázisban lévő szoftver. Fejlesztésekor pontosan tudtuk, hogy az ügyfeleknek mire van szüksége és hogyan lehetünk ebben a legjobbak.

   

  A platform felhő alapú, így mobilon, tableten asztali gépen is bármikor elérhető telepítés és adatvesztés nélkül. A felhő működésünk valós felhő technológia nem webszerverek hagyományos üzemeltetése. A platform teljesen a saját fejlesztésünk, nem tartalmaz idegen kódot vagy keretrendszert, nem sért idegen jogokat vagy licenceket, így rugalmasan testre szabható, tovább fejleszthető. 

 • Küldetésünk

  Napjaink szervezetének egyik legnagyobb kihívást okozó feladata a megfelelő munkaerő megtalálása, annak hosszú távú megtartása, képzése és folyamatoson a legoptimálisabb szinten való foglalkoztatása. Továbbá az irányításhoz szükséges információk azonnali kinyerése, a cég folyamatainak kialakítása és megtartása, a cég tartós növekedési pályára állítása.

   

  Küldetésünk, hogy egy olyan szoftvert adjunk Önnek és munkatársainak, ami szerethető, könnyű használni, a lehető legnagyobb mértékben kiváltja az email és Excel alapú cégvezetést és munkavégzést. Jelentős időt takarít meg, mert automatizálja, átláthatóvá, mérhetővé teszi a folyamatokat és műveleteket egyaránt. Szeretnénk önnek egy profi eszközt adni a tartós fejlődéshez és növekedéshez. Ő ADAMO.

   

 • Átláthatóság és tervezhetőség

  Az ADAMO digitális platform átláthatóvá és tervezhetővé teszi a működést, csökkenti a veszteséget és a költségeket (LEAN és KAIZEN módszertan). 

   

  A platform bevezetése után nagymértékben növekszik a munkahelyi felelősségvállalás, fókuszba kerül az automatizáció és adatfeldolgozás, a minőség alapú szemlélet. Ennek hatására megszűnik a folyamatos számonkérés és az ezzel járó időveszteség, félreinformálás, felelősség vállalási problémák.

   

  A platform automatizált feladatkezelése és integrált szolgáltatásai (határidő kezelés, dokumentum-email kapcsolás, belső kommunikáció rögzítése, CRM szolgáltatások, elszámolások, pénzügy, teljesítés igazolások, ehhez hozzáadva könyvelési folyamatok integrálása, termelés, raktár, beszerzés, logisztika, számlázás) révén az első naptól készen áll arra, munkáinkat pontosan definiálva állítsuk fel és azt pontosan teljesítve, teljes körű vezetői rálátás és szakmai segítségnyújtás mellett végezzük.

 • Tudja már
  min változtatna?

  Senior Tanácsadóink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.
  A "Küldés" gombra kattintva - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR feltételei szerint kezelje.