A jövő digitális irodája
Az üzleti szoftverek új generációja jóval túlmutat a hagyományos CRM- és ERP-alkalmazások képességein, ezek teljesen testre szabható digitális platformok, ahol az ügyfelek fájdalom-pontjai és a teljes körű megoldások találkoznak.
Back-office folyamat automatizáció
Az adminisztratív műveletek költségei az egyik legforróbb téma, amelyet a nagyobb cégek, sőt a kkv-k is napirenden tartanak 2022-ben, amikor a digitalizálásról gondolkodnak.
Az adóhatóság mostantól aktívabb lehet a közelgő recesszió miatt!
Nem az a kérdés, hogy vállalkozásunk, szervezetünk fog-e kapni adó ellenőrzést, hanem az, hogy mikor.
Túléli-e az Ön vállalkozása a következő nagyobb válságot digitalizáció nélkül?
Végső soron, a mai üzleti életben azok a vállalkozások aratják le a babérokat, amelyek alkalmazkodnak és elfogadnak. Más szóval, a digitalizálásra való áttérés nem igazán opció, hanem létszükséglet.
KKV-k és digitalizáció ma
Egy napjainkban publikált, kkv-k között végzett Workbook felmérés szerint, még mindig 5-ből 1 vállalkozásnál a digitális átállás jelenti a legnagyobb kihívást a közeljövőre nézve.
Költségcsökkentés digitalizációval
A mai gazdasági környezetben a cégek költségcsökkentése nem választás kérdése. A költséggazdálkodás régebben olyasmi volt, amire a vállalkozások csak akkor gondoltak, amikor nehézségekkel küszködtek.
Digitális gyorsítás
Az OECD-országok számára készített jelentés szerint a digitális technológiák előnyei és lehetőségei, valamint az elmúlt években jelentősen megnövekedett elterjedtség ellenére sok kkv továbbra is lemaradásban van a digitalizált megoldások alkalmazása terén.
A Z generáció, amely az Ön vállalatát is meg fogja változtatni
Az 1997 és 2012 között születettek, más néven a digitális bennszülöttek generációja még csak most kezd hullámokat vetni a munkahelyeken. Világszerte azonban több mint kétmilliárd tagja van, így ez a legbefolyásosabb generáció, ha a munkaerőpiaci trendekről van szó.
Az alkalmazás- és információ-túlterhelés okozta káosz a munkahelyen
A mai kommunikáció és információ áradat felforgatta a modern munkanapot, és olyan munkahelyi káoszt teremtett, amely megviseli az alkalmazottakat és a vállalatokat. A legnagyobb kihívások egyike, hogy egy átlagos munkanap tele van haszontalanul elpazarolt idővel.
Digitális felhasználói élmény
Tekintettel arra, hogy egyre inkább függünk a digitális interakcióktól és egyre nagyobb mértékben támaszkodunk digitális eszközökre, a jó felhasználói élmény (UX - User Experience) biztosítása egyre inkább szükségessé válik.
Modern-munkahelyi digitális hatékonyság
Ha a világjárvány valamire megtanított minket, akkor az az, hogy mindig lesz "új normális", és vállalatoknak bármikor készen kell állniuk változásra. Az irodahelyiségek egyik napról a másikra bezártak, és a vállalatok megkövetelték, hogy az alkalmazottak otthonról dolgozzanak.
Digitális együttműködés
A " kollaboráció " egyike azoknak a mágikus divatszavaknak, amelyeket a vállalatok imádnak.

Ha munkatársai otthonról végzik a dolgukat, ahelyett, hogy az irodában személyesen jelen lennének, az együttműködés általános gondolata nem, de az együttműködés módszerei jelentősen megváltoznak.
Papírmentes működés
...minden jó szándékunk ellenére itt az ideje, hogy a hangsúlyt eltoljuk a munkahelyi papírmentesség miértjéről és elkezdjünk arról beszélni, hogy miként lehet papírmentessé válni.
Digitalizálódik-e a vezetői szerepkör?
Azt már korábbi cikkeinkben alaposan körüljártuk, hogy miként segít a digitalizáció a cégek hatékonyabb és eredményesebb működésében, de vajon milyen hatással van a menedzserek szerepére és munkájára?
Vállalkozása digitális jövőbiztosítása
Nem kérdés, hogy lesz-e recesszió, ugyanakkor a korábbi gazdasági visszaesések tanulságai azt mutatják, hogy azok a cégek a legellenállóbbak, amelyek a gazdasági visszaesés ellenére is növelik a technológiába történő befektetéseket.
E-aláírás
Az elektronikus aláírási technológia a versenyképesség megőrzésére irányuló törekvés lényeges része, mivel gyorsabb üzleti tranzakciókat és rövidebb átfutási időt biztosít a bevételek eléréséhez.


Digitális Vállalati kultúra
A hatékony digitális átalakulás során általában a vállalati kultúra a legfontosabb összetevő, mivel éppen ez válhat az átalakulás legfőbb akadályává.
Digitális érettség
Egy szervezet digitális érettségének megértése az első lépés ahhoz, hogy digitális technológiák segítségével teremtsünk értéket a nyereséges üzleti átalakulás folyamatában.
Adatalapú döntéshozatal
A gazdasági visszaesés a legrosszabb időszak arra, hogy fontos üzleti döntéseket zsigerből vagy a legjobb megérzések alapján hozzunk. A vállalkozásoknak képesnek kell lenniük arra, hogy adatokra támaszkodva hozzák meg döntéseiket.
Üzleti folyamat optimalizáció
A fenntarthatóság előfeltétele, hogy a döntéshozók tisztában legyenek azokkal a folyamatokkal, amelyekben a működési anomáliák miatt árrés veszteségek keletkeznek.
Testreszabható vs. Dobozos megoldások
A testreszabhatóság által, egy tapasztalt fejlesztői csoporttal együttműködve, egyetlen átfogó, integrált platformot hozhat létre a vállalat, ahelyett, hogy több különböző programot kellene használnia.
Digitális év-végi pénzügyi zárás
Az év végi zárási folyamatoknak érzékenyen kell reagálni a széleskörű gazdasági bizonytalanságra. Óvatosan kell bánni minden olyan feltételezéssel, ami azzal kapcsolatos, hogy a vállalat tényleges pénzügyi teljesítménye hogyan alakult az előrejelzésekhez képest.
Adamo Platform mérföldkő - v.100
A 2022-es év nem sok helyet hagyott a túlzott optimizmusnak, mégis hihetetlen lelkesedéssel és örömmel tölti el csapatunkat, hogy az idei év Karácsonyán az Adamo Platform különleges mérföldkőhöz érkezik.
Ügyfélportál, a jövő digitális kommunikációja
Ahogy nőtt az évek során a munkahelyi kommunikációhoz használt szoftver eszközök száma, az email, mint a korábban elsődleges ügyfél-kommunikációs eszköz, egyre nagyobb mértékben veszítette el jelentőségét.

Tudja már
min változtatna?

Senior Tanácsadóink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.
A "Küldés" gombra kattintva - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR feltételei szerint kezelje.