Adamo Digitális Magazin 2022 Április
A jövő digitális irodája
Az üzleti szoftverek új generációja jóval túlmutat a hagyományos CRM- és ERP-alkalmazások képességein, ezek teljesen testre szabható digitális platformok, ahol az ügyfelek fájdalom-pontjai és a teljes körű megoldások találkoznak.
Back-office folyamat automatizáció
Az adminisztratív műveletek költségei az egyik legforróbb téma, amelyet a nagyobb cégek, sőt a kkv-k is napirenden tartanak 2022-ben, amikor a digitalizálásról gondolkodnak.
Az adóhatóság mostantól aktívabb lehet a közelgő recesszió miatt!
Nem az a kérdés, hogy vállalkozásunk, szervezetünk fog-e kapni adó ellenőrzést, hanem az, hogy mikor.
Adamo Digitális Magazin 2022 Május
Túléli-e az Ön vállalkozása a következő nagyobb válságot digitalizáció nélkül?
Végső soron, a mai üzleti életben azok a vállalkozások aratják le a babérokat, amelyek alkalmazkodnak és elfogadnak. Más szóval, a digitalizálásra való áttérés nem igazán opció, hanem létszükséglet.
KKV-k és digitalizáció ma
Egy napjainkban publikált, kkv-k között végzett Workbook felmérés szerint, még mindig 5-ből 1 vállalkozásnál a digitális átállás jelenti a legnagyobb kihívást a közeljövőre nézve.
Költségcsökkentés digitalizációval
A mai gazdasági környezetben a cégek költségcsökkentése nem választás kérdése. A költséggazdálkodás régebben olyasmi volt, amire a vállalkozások csak akkor gondoltak, amikor nehézségekkel küszködtek.
Adamo Digitális Magazin 2022 Június
Digitális gyorsítás
Az OECD-országok számára készített jelentés szerint a digitális technológiák előnyei és lehetőségei, valamint az elmúlt években jelentősen megnövekedett elterjedtség ellenére sok kkv továbbra is lemaradásban van a digitalizált megoldások alkalmazása terén.
A Z generáció, amely az Ön vállalatát is meg fogja változtatni
Az 1997 és 2012 között születettek, más néven a digitális bennszülöttek generációja még csak most kezd hullámokat vetni a munkahelyeken. Világszerte azonban több mint kétmilliárd tagja van, így ez a legbefolyásosabb generáció, ha a munkaerőpiaci trendekről van szó.
Az alkalmazás- és információ-túlterhelés okozta káosz a munkahelyen
A mai kommunikáció és információ áradat felforgatta a modern munkanapot, és olyan munkahelyi káoszt teremtett, amely megviseli az alkalmazottakat és a vállalatokat. A legnagyobb kihívások egyike, hogy egy átlagos munkanap tele van haszontalanul elpazarolt idővel.

Tudja már
min változtatna?

Senior Tanácsadóink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.
A "Küldés" gombra kattintva - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR feltételei szerint kezelje.