Adamo Digitális Magazin 2022 Április
A jövő digitális irodája
Az üzleti szoftverek új generációja jóval túlmutat a hagyományos CRM- és ERP-alkalmazások képességein, ezek teljesen testre szabható digitális platformok, ahol az ügyfelek fájdalom-pontjai és a teljes körű megoldások találkoznak.
Back-office folyamat automatizáció
Az adminisztratív műveletek költségei az egyik legforróbb téma, amelyet a nagyobb cégek, sőt a kkv-k is napirenden tartanak 2022-ben, amikor a digitalizálásról gondolkodnak.
Az adóhatóság mostantól aktívabb lehet a közelgő recesszió miatt!
Nem az a kérdés, hogy vállalkozásunk, szervezetünk fog-e kapni adó ellenőrzést, hanem az, hogy mikor.
Adamo Digitális Magazin 2022 Május
Túléli-e az Ön vállalkozása a következő nagyobb válságot digitalizáció nélkül?
Végső soron, a mai üzleti életben azok a vállalkozások aratják le a babérokat, amelyek alkalmazkodnak és elfogadnak. Más szóval, a digitalizálásra való áttérés nem igazán opció, hanem létszükséglet.
KKV-k és digitalizáció ma
Egy napjainkban publikált, kkv-k között végzett Workbook felmérés szerint, még mindig 5-ből 1 vállalkozásnál a digitális átállás jelenti a legnagyobb kihívást a közeljövőre nézve.
Költségcsökkentés digitalizációval
A mai gazdasági környezetben a cégek költségcsökkentése nem választás kérdése. A költséggazdálkodás régebben olyasmi volt, amire a vállalkozások csak akkor gondoltak, amikor nehézségekkel küszködtek.
Adamo Digitális Magazin 2022 Június
Digitális gyorsítás
Az OECD-országok számára készített jelentés szerint a digitális technológiák előnyei és lehetőségei, valamint az elmúlt években jelentősen megnövekedett elterjedtség ellenére sok kkv továbbra is lemaradásban van a digitalizált megoldások alkalmazása terén.
A Z generáció, amely az Ön vállalatát is meg fogja változtatni
Az 1997 és 2012 között születettek, más néven a digitális bennszülöttek generációja még csak most kezd hullámokat vetni a munkahelyeken. Világszerte azonban több mint kétmilliárd tagja van, így ez a legbefolyásosabb generáció, ha a munkaerőpiaci trendekről van szó.
Az alkalmazás- és információ-túlterhelés okozta káosz a munkahelyen
A mai kommunikáció és információ áradat felforgatta a modern munkanapot, és olyan munkahelyi káoszt teremtett, amely megviseli az alkalmazottakat és a vállalatokat. A legnagyobb kihívások egyike, hogy egy átlagos munkanap tele van haszontalanul elpazarolt idővel.
Adamo Digitális Magazin 2022 Július
Digitális felhasználói élmény
Tekintettel arra, hogy egyre inkább függünk a digitális interakcióktól és egyre nagyobb mértékben támaszkodunk digitális eszközökre, a jó felhasználói élmény (UX - User Experience) biztosítása egyre inkább szükségessé válik.
Modern-munkahelyi digitális hatékonyság
Ha a világjárvány valamire megtanított minket, akkor az az, hogy mindig lesz "új normális", és vállalatoknak bármikor készen kell állniuk változásra. Az irodahelyiségek egyik napról a másikra bezártak, és a vállalatok megkövetelték, hogy az alkalmazottak otthonról dolgozzanak.
Digitális együttműködés
A " kollaboráció " egyike azoknak a mágikus divatszavaknak, amelyeket a vállalatok imádnak.

Ha munkatársai otthonról végzik a dolgukat, ahelyett, hogy az irodában személyesen jelen lennének, az együttműködés általános gondolata nem, de az együttműködés módszerei jelentősen megváltoznak.
Adamo Digitális Magazin 2022 Augusztus
Papírmentes működés
...minden jó szándékunk ellenére itt az ideje, hogy a hangsúlyt eltoljuk a munkahelyi papírmentesség miértjéről és elkezdjünk arról beszélni, hogy miként lehet papírmentessé válni.
Digitalizálódik-e a vezetői szerepkör?
Azt már korábbi cikkeinkben alaposan körüljártuk, hogy miként segít a digitalizáció a cégek hatékonyabb és eredményesebb működésében, de vajon milyen hatással van a menedzserek szerepére és munkájára?
Vállalkozása digitális jövőbiztosítása
Nem kérdés, hogy lesz-e recesszió, ugyanakkor a korábbi gazdasági visszaesések tanulságai azt mutatják, hogy azok a cégek a legellenállóbbak, amelyek a gazdasági visszaesés ellenére is növelik a technológiába történő befektetéseket.
Digitális Magazin 2022 Szeptember
E-aláírás
Az elektronikus aláírási technológia a versenyképesség megőrzésére irányuló törekvés lényeges része, mivel gyorsabb üzleti tranzakciókat és rövidebb átfutási időt biztosít a bevételek eléréséhez.


Digitális Vállalati kultúra

A hatékony digitális átalakulás során általában a vállalati kultúra a legfontosabb összetevő, mivel éppen ez válhat az átalakulás legfőbb akadályává.

Tudja már
min változtatna?

Senior Tanácsadóink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.
A "Küldés" gombra kattintva - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR feltételei szerint kezelje.