E-aláírás

 

Az ADAMO Elektronikus Aláírás Platform az elDAS rendeletnek megfelelő elektronikusan aláírt és minősített időbélyegzővel ellátott dokumentumokat hoz létre, amelyek így elektronikus formában hordozzák minden joghatásukat. Ezen dokumentumok teljes bizonyító erejű magánokiratoknak minősülnek és bármely hatósági vagy bírósági eljárásban teljes értékű okiratként használhatóak.

 

 

 

Legaltech tanácsadóink segítségével megtervezzük azt a digitális folyamatot, ahol a jogi megfelelőséget tartjuk szem előtt lehetővé téve olyan területek digitális transzformációját is, ahol korábban jogi- vagy üzleti kockázat miatt a digitalizálás nem volt lehetséges. Aláírásaink az európai PDF sztenderdnek megfelelő könnyen kezelhető és olvasható aláírások.

 

 

Két alapesetben használjuk az elektronikus aláírást:

Olyan papír alapú okiratok esetén, amelyek beszkennelve és a jogszabályoknak megfelelően konvertálva elektronikus formában is pont ugyanolyan joghatással bírnak, mint a papír alapú eredeti. Erre kiváló példa a papír alapú bejövő számlák vagy pénzügyi bizonylatok, amelyek elektronikusan is megőrzik joghatásukat. Hatalmas előnye a megoldásnak, hogy a papír az esetek többségében megsemmisíthető, további papír alapú tárolása, szállítása és keresése nem szükséges, mert a konvertált elektronikus okirat minősül eredetinek.

 

Már a kezdetektől fogva elektronikus okiratok, amelyek soha nem léteztek papíron. Ezek a dokumentumok és okiratok már elektronikusan születnek és elektronikusan hordozzák joghatásukat. Népszerű példák erre az elektronikus számlák, szerződések, nyilatkozatok, munkaügyi dokumentumok, ajánlatok, teljesítés igazolások vagy egyéb pénzügyi dokumentumok.

 

 

 

Tudja már
min változtatna?

Senior Tanácsadóink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.
A "Küldés" gombra kattintva - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR feltételei szerint kezelje.