Folyamat automatizáció

 

Az ADAMO rendszerben a már optimalizált de információigényes és gyakran ismétlődő manuális feladatok elvégzését automatizmusok segítik felgyorsítani, az elvégzésük során előforduló emberi hibák minimalizálása mellett. Ezek az egyértelmű szabályok mellett megvalósuló, nagy adatmennyiség feldolgozását igénylő folyamatok, melyek előreláthatólag a közeljövőben nem változnak, a folyamat automatizáció segítségével optimalizálhatóak, amellyel jelentősen nő a hatékonyság és csökkennek a költségek.

 

Költségszámlák feldolgozása

Szabadon definiálható és tanítható feldolgozásminták segítségével, teljes NAV integráció mellett történik az adatkinyerés a költségszámlákból. A számlák tételsorai egyenként is különböző költséghelyhez, illetve projkethez kapcsolhatók. A feldolgozott számlák automatikusan bekerülnek a pénzügyi modul eredménykimutatásába, illetve az egyes projekteknél kapcsolódó pénzügyi tételként jelennek meg összekapcsolva a hozzájuk tartozó teljesítés igazolásokkal és szerződésekkel. A rendszerben tárolt és időbélyegzővel ellátott digitális számlaképek elektronikus formában hordozzák az eredeti papír alapú számlák minden joghatását. 

 

 

Ajánlatok és szerződések kezelése

Ajánlat és szerződés kezelő modulunk megszünteti a hibás, félre kalkulált ajánlatokat, a legutolsó elfogadott verzió keresgélését. Kiváltja az email-es jóváhagyás várakozást és megoldja információ hiányból fakadó projekt időveszteséget. Raktár, eszköz és szolgáltatás lista integrációja révén a több órás ajánlat készítés pár percre is csökkenhet sablonok és receptúra kezelések segítségével.

  • Ajánlati és szerződés minták, teljes sablonok
  • Variálható fejezet-bekezdés sablonok 
  • Státus követések és ezekhez rendelhető automatizációk (szerkesztés alatt, kiküldve, jóváhagyásra vár, elfogadott/megkötött stb.) 
  • Jóváhagyás kezelés 
  • Workflow (ügyfél-ajánlat-szerződés-projekt-számlázás-kimutatás-utókalkuláció)
  • Eszköz-termék-szolgáltatás (raktár/szolgáltatás lista) integráció 
  • Ajánlatból egy kattintással lesz szerződés 

 

 

Rendszeres szolgáltatások számlázása

Az ügyfeleinkhez tartozó rendszeres szolgáltatások adatainak és jellemzőinek rögzítése után a szolgáltatásról készülő nyersszámla automatilusan kiáll a beállított fordulónapon.

 

 

Tudja már
min változtatna?

Senior Tanácsadóink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.
A "Küldés" gombra kattintva - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR feltételei szerint kezelje.